Abhyasa Ashram NL

Abhyasa Ashram offers multiple activities:
Intensieve YOGA Studenten Training NL
Dutch Online Course
Retreats and Satsangs
Facebook group with daily activities both in Dutch and English

Intensieve YOGA Studenten Training NL

Er zijn 2 Nederlandse groepen opgezet voor 2019,
beide heb nog wat plekjes over….
Beide zijn op zondagen (1x in de maand),
De ene heeft 1x in de maand satsang op Donderdagavond van 20.00-21.00
De andere op vrijdagavond van 20.00-21.00

Klik op de PDF’s voor meer informatie
Donderdagavond-groep
Vrijdagavond-groep

Op deze hele wereld is YOGA het mooiste avontuur die het leven biedt, het is de moeilijkste weg bekend aan de mensheid, maar is het meest lonend. YOGA leid je naar het ware Zelf… het leid je via en voorbij alle beweging naar Stilte…
 
Deze training is opgezet voor diegenen die verlangen naar dit ware Zelf, verlangen naar YOGA. Het maakt niet uit of je net begint met wandelen op de YOGA weg of als je al een tijdje bezig bent. Het is namelijk voor ons allemaal fijn om (weer) de gehele systematische beoefening vanaf het “begin” bewust op te bouwen. Gaandeweg, op de inwaartse reis naar het Zelf, zal je regelmatig het gehele proces van systematische beoefening mogen herzien, omdat je mind geleidelijk aan scherper wordt en dus steeds verfijnder en helderder de gehele weg kan aanschouwen. Het is deze herhaling die je beoefening zal verdiepen terwijl je de lagen en niveaus van het niet-zelf aan het doorgronden bent op weg naar het Zelf. Het opnieuw doorlopen van het gehele proces kan ook nuttig zijn omdat er wellicht met de tijd bepaalde details zijn weggevallen 😉
 
Dus, deze studenten training is voor diegene die zichzelf de tijd gunnen om de gehele systematische YOGA weg te ontdekken, te beoefenen, te verdiepen en te begrijpen; om geleidelijk aan de diepe Vreugde en Vrijheid van YOGA direct te ervaren…. Deze training is erop gericht je onafhankelijk te maken, strevend naar volledige zelfstandigheid waarin jij jezelf kunt begeleiden. De gehele weg zal tijdens de training besproken worden. Dus ook al lukt het niet om gelijk alles te integreren, je hebt wel direct een overzicht van de gehele weg zodat je telkens weet wat je volgende stap is en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. Deze training is vooral een commitment aan jezelf om met YOGA te spelen!
 
In het kort bied ik je met liefde het volgende aan:
10 maanden lang intensief samen spelen, beginnend in Maart 2019, laatste sessie 1 December voor de donderdag-groep. Beginnend 24 Februari en laatste sessie 24 November boor de vrijdag-groep.
• Met maximaal 15 deelnemers, dus klein en intiem.
1x per maand een hele dag: Deze dagen zijn op locatie, behalve in de zomermaanden (Juli t/m September (voor de donderdag-groep) en Juni t/m Augustus (voor de vrijdag-groep), dan is het een 3 uur durende online sessie). Elke dag is opgebouwd uit zowel een gedeelte conversatie als een gedeelte beoefening.
1x per maand 1 uur online-satsang (op donderdagavond of vrijdagavond van 20.00-21.00. Via deze extra momenten vullen we aan wat er nodig is om het proces vloeiend te laten stromen.
1x per maand 1-op-1 online coaching met Swami Ma Tri (persoonlijke begeleiding, 30 minuten, tijd en dag in overleg met elk individu). Zodat er ook tijd en ruimte is om persoonlijk met elkaar te spreken. In deze coaching kun je om verheldering vragen ten opzichte van wat er tot nu toe behandeld is in de training en je kunt delen waar je tot nu toe mee geëxperimenteerd hebt. Deze sessies zijn niet “verplicht”… dus alleen als je hier behoefte aan hebt.
• Via een privé-Facebook groep zullen we onderling kunnen delen en vragen.
 
WIL JE JE OPGEVEN OF MEER WETEN, STUUR VIA FACEBOOK EEN BERICHTJE OF EEN EMAIL (swamimatri@yahoo.nl en Swami Ma Tripurashakti Bharati op Facebook)
 

| top |

DUTCH ONLINE COURSE:

NEDERLANDSE ONLINE CURSUS:

De Nederlandse cursus is nu online! Geniet ervan, volg één van de links hieronder!
7 uur materiaal verdeeld over 44 videos en vele extras…

 
We proberen onze Abhyasa Ashram NL zoveel mogelijk te runnen op basis van donatie. Op deze manier kan iedereen deelnemen aan onze activiteiten. Daarom vind je hieronder 5 links met verschillende opties om de cursus te volgen: als eerste gratis, maar mocht je er iets voor willen doneren kan dat via de andere linken eronder. Welke keuze je ook maakt, ik hoop dat je je inschrijft voor de cursus en geniet van de reis van Yoga Meditatie. Laat me weten als er vragen zijn door te mailen naar swamimatri@yahoo.nl (als het bijvoorbeeld niet lukt om je in te schrijven)
Hieronder vind je de introductie video van de cursus.
 
Liefs,
Ma Tripurashakti
 
GRATIS DEELNEMEN: klik hier
 
Als je een donatie wilt maken dan kun je dit of achteraf maken via deze weg, maar hoeft niet (deze link brengt je naar de Nederlandse bank gegevens voor een directe storting). Nogmaals, het belangrijkste is dat je geniet van de cursus!
 
Of je kan voor de cursus betalen en op deze manier “doneren”; deze onderstaande links brengen je direct naar Udemy (de website waar de cursus gedaan wordt) en betaal je het bedrag aan Udemy. Omdat je via deze “speciale link” gaat (het is een coupon), komt het geld bij ons terecht! Dus alvast ook via deze weg bedankt voor het ondersteunen van het werk!
 
€10 DONATIE: klik hier
€20 DONATIE: klik hier
€30 DONATIE: klik hier
€40 DONATIE: klik hier
€50 DONATIE: klik hier
 


 
 
 
 
 


Yoga Meditatie, Contemplatie en Devotie voor Zelf-realisatie

Deze site is een offer aan allen die een diep verlangen hebben om dat Pure Bewustzijn dat aanwezig is in al de drie staten van Waken, Dromen, en Diepe Slaap direct te ervaren, dit Puur Bewustzijn is ook wel bekend als Divine Mother (Goddelijke Moeder) of Tripura (‘Tri’ betekent drie en ‘pura’ betekent stad); want Ze is degene die in de drie steden van Waken, Dromen en Diepe Slaap woont. Deze drie steden/staten tijdelijk achterwegen laten en verblijven in Puur Bewustzijn wordt Zelf-realisatie genoemd. Een andere naam voor Zelf-realisatie is Yoga; de vereeniging van de individuele zelf met de Universele Zelf; de vereeniging van Atman met Brahman; of Shiva met Shakti; of het scheiden van Prakriti en Purusha. Sommige zullen misschien denken dat Tripura een antropomorfisch wezen is, maar dat is Ze niet, Ze is de Non-dualistische Realiteit waarin alle ogenschijnlijke manifestatie lijkt te bestaan. Alles wat er is, is de Non-dualistische Realiteit.
 
De teachings van Yoga, Vedanta, en Sri Vidya Tantra worden op deze website aangeboden om je te begeleiden in het leren rechtstreeks te kunnen mediteren op Tripura door gebruik te maken van moderne communicatie middelen, zoals via animaties, terwijl de eeuwenoude wijsheid wordt behouden. Een eeuwenoude lijn van meditatie meesters, die we liefdevol de “de Traditie van de meesters uit de Himalayas” noemen, heeft deze eeuwenoude wijsheid aan ons gegeven. Deze practices leiden ons naar een ruimte van stilte waarin Yoga meditatie, contemplatie, mantra en gebed samenkomen als diepe devotie en constant bewustzijn van Tripura. Gratie komt aan het einde van de reis, wanneer alle inspanningen zijn uitgeput. Dit heet shaktipata, waardoor de laatste barrière wordt verwijderd, dit is het doorboren van de bindu en leidt tot de directe ervaring van de Non-dualistische Realiteit. Dit onthult eindelijk de onvoorstelbare Vreugde die voorkomt uit het kennen van de Non-dualistische Realiteit of Puur Bewustzijn!

 

| top |